Πέμπτη 10 Μαΐου 2007

Τι λέτε κα Μπακοδήμου;

Καυτό! Μόλις τώρα το άκουσα και καράφλιασα!

Παρακολουθώ τον ημιετελικό της Eurovision και έρχεται η ώρα των Σκοπίων (που κακώς τα δεχόμαστε έστω και σαν FYROM) και η κα Μπακοδήμου, αφού μας παρουσίασε την χαριτωμένη τραγουδίστρια και το τραγούδι, λέει στο τέλος:

"Καλή επιτυχία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!!

Είστε καλά μην τρελαθώ κα Μπακοδήμου; Λέτε στον αέρα ευχές στην "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";;;

Δηλαδή εγώ σας πληρώνω για λέτε τέτοιες μαλ!#ΘΡ)#ΘΡ#@???? Μήπως θα αναγνωρίσετε το ψευδοκράτος του Ντεκτάς ως "ΒΟΡΕΙΟ ΚΥΠΡΟ"; Απλά ρωτάω...


Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβε την μπαρούφα της αλλά συγνώμη δεν ζήτησε!

Επίσης μόλις τώρα έφυγε email από εμένα με του κόσμου τα βρισίδια στην ΕΡΤ, μπας και η κα Μπακοδήμου ζητήσει συγνώμη για να σώσει τα προσχήματα. Γιατί αν χαντακώνουμε μόνοι μας την πατρίδα μας, δεν έχουμε ανάγκη ούτε σκοπιανούς ούτε τούρκους!

4 σχόλια:

What'sNew είπε...

Έχεις δίκιο αλλά σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Το πρόβλημα είναι που εμφανίζεται ως FYRO Macedonia. Είναι εύκολο να πεις ότι βλέπεις και να μην προλάβεις να το σκεφτείς.

gotchagr είπε...

Καλημέρα

Εντάξει, ήταν αντίδραση της στιγμής αλλά αφού λύσαξε να λέει τα Σκόπια FYROM (ΟΚ είναι η διεθνής τους ονομασία προς το παρόν) μετά πετάει ένα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"; Και δεν είναι εθνικιστική κορώνα αυτό που λέω. Αλλά τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες πρέπει να προσέχουμε 1000 φορές περισσότερο με τέτοια θέματα αν θέλουμε να μας σεβαστούν και στο εξωτερικό.

Ευχαριστώ για το σχόλιό σου.
Μπάμπης

Erisadesu είπε...

το κακό είναι οτι επειδή σχολιάσαμε το γεγονός μας είπαν και εθνικιστές.

Ε ναι λοιπόν κάθε χρόνο τέτοια εβδομάδα γίνομαι και εγώ εθνικίστρια.
Αν μπορείς να το πεις έτσι.

gotchagr είπε...

Ναι τώρα το βρήκαμε το παραμύθι: Όποιος υπερασπίζεται τα όσια και τα ιερά των Μαραθωνομάχων και των μαχητών στα Δερβενάκια είναι εθνικιστής. Καλύτερα εθνικιστής παρά ρεζίλης.

Ευχαριστώ για το σχόλιό σου
Φιλικά
Μπάμπης

Related Posts with Thumbnails