Τρίτη 22 Μαΐου 2007

Στην Αθήνα Μίλαν, Λίβερπουλ


Το απόγευμα της Δευτέρας έφτασαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" οι αποστολές των Μίλαν και Λίβερπουλ.

Ουδείς ποδοσφαιριστής των φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε δηλώσεις, με τους μεν "κόκκινους" να πηγαίνουν προς το Κεφαλάρι και τους δε "ροσονέρι" να οδεύουν προς το Καβούρι.

Λίγο μετά τις 16:00 κατέφτασε η αγγλική αποστολή, για να ακολουθήσει σε διάστημα δυόμισι ωρών η ιταλική. Κόσμος πολύς περίμενε να τραβήξει μία φωτογραφία ή να πάρει ένα αυτόγραφο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς είχε εκπονηθεί ειδικό σχέδιο προκειμένου να μην "ενοχληθούν" ποδοσφαιριστές και προπονητικά τιμ.

Ο μόνος που δέχθηκε να κάνει δηλώσεις είναι ο άλλοτε αστέρας των Ιταλών, ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα μαζί με άλλους επίσημους φίλους της Μίλαν και ανθρώπους της διοίκησης... "Ελπίζω το ματς της Τετάρτης να μην πάει πάλι στα πέναλτι! Πάντως, θα είναι δύσκολο. Στον αντίπαλό μας ταιριάζει το Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία τα πηγαίνει εξαιρετικά, δίχως όμως να συμβαίνει το ίδιο και στο πρωτάθλημα Αγγλίας".

"Η Μίλαν θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη για να φτάσει στην επιτυχία. Πρέπει να μάθει από τα λάθη της σε σχέση με τον τελικό του 2005. Ηρθαμε να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί. Μπορούμε να νικήσουμε και να πάρουμε το τρόπαιο".

Πηγή: Contra.gr

> Διαβάστε όλο το άρθρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails