Παρασκευή 25 Μαΐου 2007

Φερέρ στον πάγκο της ΑΕΚ για ακόμα τέσσερα χρόνια, καθ'οδόν και ο Ριβάλντο

Για τέσσερα ακόμα χρόνια θα κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ ο Λορένθο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την «Ένωση», η οποία είναι έτοιμη να ανακοινώσει και την απόκτηση του Ριβάλντο. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο «Ρίμπο» ήδη το έχει πάρει απόφαση!

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον κ. Lorenzo Serra Ferrer. O προπονητής της ομάδας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο, διάρκειας τεσσάρων χρόνων» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το θέμα ήταν τυπικό, αφού ο τεχνικός είχε συμφωνήσει με τον Ντέμη Νικολαΐδη εδώ και πολύ καιρό και απλά εκκρεμούσε να ανακοινωθεί και επίσημα. Αλλωστε, η συνεργασία τους είναι άψογη τον ένα χρόνο που ο Σέρα Φερέρ κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ.

Πλέον, απομένει να έχει κατάληξη και το θέμα του Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος έχει πάρει το δρόμο για την ΑΕΚ και βέβαια, η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Σέρα Φερέρ, επίσης επηρεάζει θετικά την απόφαση του παίκτη, αφού με τον Ισπανό τεχνικό είχε τις πρώτες επαφές, εκείνος στην ουσία τον έπεισε και ρόλο έπαιξαν οι εξαιρετικές σχέσεις που έχουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 35χρονος σούπερ σταρ το έχει πάρει απόφαση και απομένει μόνο το τυπικό μέρος για να ολοκληρώσει η ΑΕΚ την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία της. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει την Παρασκευή την τελευταία του προπόνηση, ίσως να έχει παίξει ρόλο στο γεγονός ότι η συμφωνία του με την ΑΕΚ δεν έχει ανακοινωθεί.

Οπως και να έχει, ο Ριβάλντο είναι πολύ ικανοποιημένος από την πρόταση της «Ένωσης», ενώ θετικό για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν και το γεγονός πως δεν υπήρχε πρόταση από την Ισπανία, προορισμός που θα ενδιέφερε τον «Ρίμπο».

Πηγή: In.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails