Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

Γνωρίστε το TrekEarth.com

To TrekEarth.com βασίζεται σε μια απλή ιδέα που την φανερώνει και το moto του site:

"Γνωρίστε τον κόσμο μέσα από φωτογραφίες!"

Αυτή την στιγμή πάνω από 544,000 φωτογραφίες απ' όλες τις γωνιές της Γης περιμένουν να τις δείτε και να γνωρίσετε από μέρη εξωτικά έως μέρη γνωστά σε σας και οικεία.

Η πλειονότητα των μελών (που αγγίζουν τα 52,449) από 185 χώρες του κόσμου είναι ερασιτέχνες που τους αρέσει να ποστάρουν τις φωτογραφίες του και να τις κριτικάρουν τα άλλα μέλη.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείτε να δημοσιεύετε 1 φωτογραφία κάθε 24 ώρες μέγιστων διαστάσεων 800Χ800 pixels και μέγεθος έως 200ΚΒ.

Επίσης, υπάρχουν forums για συζητήσες επί παντός επιστητού, ταξιδιωτικά (travelogues) για να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ταξίδια των μελών ανά ημερομηνία και τόπο όπως επίσης και θέματα (themes) όπου τα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν ενότητες και να εντάξουν εκεί τις φωτογραφίες τους ή να δημιουργήσουν τα δικά τους προσωπικά themes.

Πριν γραφτείτε ρίξτε μια ματιά στους περιορισμούς που έχουν τεθεί από τον δημιουργό και διαχειριστή του, Adam Silverman.

Μαζί μ' αυτό, ο Adam έχει δημιουργήσει και τα μικρότερα αδερφάκια του, το TrekLens και το TrekNature που θα τα παρουσιάσουμε σε επόμενη δημοσίευση.

Καλή διασκέδαση και καλό ταξίδι...

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog "Chalkis Photo Land"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails