Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Νεά υπηρεσία από την Google: HotTrends!

Την Τρίτη 15 Μαίου 2007, η Google λανσάρισε την νέα υπηρεσία HotTrends, που επιτρέπει στους χρήστες να δουν έναν κατάλογο με τα 100 πιο καυτά θέματα που ψάχνουν τα εκατομμύρια των επισκεπτών καθημερινά στην μηχανή αναζήτησης της εταιρείας.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να δουν ποιες ήταν οι κορυφαίες αναζητήσεις οποιασδήποτε άλλης ημέρας. Λόγω αυτής της νέας υπηρεσίας, οι υπεύθυνοι της Google δήλωσαν ότι θα διακόψουν το εβδομαδιαίο Google Zeitgeist, που ήταν μια λίστα δημοφιλών αναζητήσεων που ενημερωνόταν όμως με το χέρι από διαχειριστές - υπαλλήλους της ίδιας της εταιρείας.

Τα HotTrends δεν δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν μόνο στατιστικολόγους, αλλά μπορούν να δώσουν και μια γενική ιδέα για τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων καθημερινά, μπορούν και να βοηθήσουν το SEO των sites μας τοποθετώντας τα κατάλληλα keywords, αλλά ακόμα και δώσουν ιδέες για την δημιουργία νέων sites βασισμένα σε θεματολογία των καυτών αναζητήσεων των χρηστών της Google με εγγυημένη επισκεψημότητα και ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: Log.gr
http://www.google.com/trends/hottrends

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails