Τετάρτη 30 Μαΐου 2007

Υπέγραψε ο Ριβάλντο στην ΑΕΚ

Αίσιο τέλος είχε για την ΑΕΚ το σίριαλ της υπόθεσης του Ριβάλντο, αφού ο Βραζιλιάνος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κιτρινόμαυρους", όπως οριστικοποιήθηκε την Τρίτη (29/5) και είχε προαναγγείλει το site contra.gr.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε την είδηση φεύγοντας από τη χώρα μας με προορισμό τη Βραζιλία, όπου θα περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. "Υπέγραψα συμβόλαιο για δύο χρόνια", δήλωσε ο Ριβάλντο, επισημοποιώντας το… γάμο του με την ΑΕΚ.

"Είμαι εδώ για να πετύχουμε, να πάρουμε πρωτάθλημα με την ΑΕΚ", συμπλήρωσε, ενώ στάθηκε και στον Λορέντσο Σέρα Φερέρ, τον προπονητή που γνώρισε στην Μπαρτσελόνα και με τον οποίο διατηρούν μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις. "Μου έδειξε εμπιστοσύνη ο προπονητής", υποστήριξε ο Βραζιλιάνος, με τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ να έχει εκφραστεί νωρίτερα για τη σχέση του με τον Ριβάλντο, όταν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο είχε δηλώσει ότι είναι φίλος με τον πρώην ποδοσφαιριστή του.

ΥΣ της Dotteam: Εγώ (gotchagr) ως οπαδός του Ολυμπιακού, θα ήθελα να συγχαρώ την ΑΕΚ τόσο για την πολύτιμη αυτή μεταγραφή και για την παραμονή του Φερέρ για άλλα τέσσερα χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Αυτό δείχνει ωριμότητα, κάτι που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά. Επίσης να φασκελώσω με τα τέσσερα την ηγεσία του Ολυμπιακού, που άφησε να της φύγει ένα τέτοιο διαμάντι!

Πηγή: Contra.gr
Όλο το άρθρο: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/155181.html

2 σχόλια:

RENA MANIOU είπε...

na elpizoyme na mhn ton xasoume!

renamaniou@mail.com

http://renamaniou.blogspot.com

gotchagr είπε...

Όταν ήταν στον Ολυμπιακό τον αγαπούσαμε σαν θεό. Και όταν τον σουτάρισε ο Κόκκαλης, τα βάλαμε με τον πρόεδρο. Δυστυχώς οι τελευταίες του δηλώσεις προσβάλλουν τόσο τον Ολυμπιακό, το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τον ίδιο. Αν τα έχει με τον Κόκκαλη ας τα βάλει μαζί του κι όχι με τον Ολυμπιακό. Επίσης φέρθηκε σαν κατίνα της γειτονιάς και είναι γνωστός ανακατωσούρας των αποδυτηρίων. Εγώ κρίνω ότι αν μείνει στην ΑΕΚ κακό θα της κάνει παρά καλό. Καλύτερα να γυρίσει στην πατρίδα του και να απολαύσει την "σύνταξή" του...

Related Posts with Thumbnails