Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ευαγγελία Σαμιωτάκη: "Έφυγε" να βρει τον Σπύρο της… :΄-(


Θλίψη σε όσους τη γνώρισαν μέσα από τις ταινίες και τους ρόλους τους της στο θεάτρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη. Η σύντροφος της ζωής του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου πέθανε σε ηλικία 83 ετών.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη γεννήθηκε το 1934. Στα 18 της παντρεύτηκε τον Σπύρο Καλογήρου και έμεινε μαζί του μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Απέκτησαν έναν γιο, τον Κωνσταντίνο.

Ο θάνατος της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη, έγινε γνωστός από τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα που ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στο facebook: «Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας η αγαπημένη Ευαγγελία Σαμιωτάκη ... μάνα ΜΟΥ μου σε πολλά έργα στο θέατρο και την τηλεόραση... καλό ταξίδι καλή μου κυρία...».

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη ήταν απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και είχε παίξει σε πολλές ελληνικές ταινίες και σε θεατρικές παραστάσεις, συχνά με τον σύζυγό της με τον οποίον συνεργάστηκαν κυρίως μετά τη δεκαετία του 1980, όταν έκαναν τον δικό τους θίασο, ανεβάζοντας παραστάσεις και πραγματοποιώντας περιοδείες.

Μερικές από τις ταινίες που έπαιξε ήταν «Η νεράιδα και το παλικάρι» (1969), «Η παριζιάνα, (1969), «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση» (1973), «Γυναικοκρατία» (1973), «Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ» (1973), «Καθένας με την τρέλα του...» (1980) κ.ά.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 12:00, στον Άγιο Αθανάσιο του Μαρκόπουλου Ωρωπού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails