Δευτέρα 28 Μαΐου 2007

Χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο μεγάλο πάρτι του «Πολέμου των Αστρων»

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή του Πολέμου των Αστρων, της σειράς ταινιών που έχει μεγαλώσει γενιές σινεφίλ, χιλιάδες άτομα -τα περισσότερα με κουστούμια από το σύμπαν του Τζορτζ Λούκας- συγκεντρώθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Αντζελες, προκειμένου να γιορτάσουν το γεγονός.

Για το συνέδριο είχαν ήδη προπωληθεί 20.000 εισιτήρια, ενώ οι διοργανωτές περίμεναν ότι τουλάχιστον 10.000 άτομα θα έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Την Παρασκευή παρουσιάστηκε και σειρά γραμματοσήμων με ήρωες του Πολέμου των Αστρων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι θαυμαστές της ταινίας μπορούσαν να αγοράσουν αναμνηστικά της ταινίας, να κάνουν μαθήματα χορού της κοιλιάς από την πριγκίπισσα Λέια, να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Stormtrooper και να ακούσουν την Κάρι Φίσερ (που υποδύεται την πριγκίπισσα Λέια να διηγείται ιστορίες από τα γυρίσματα).

«Οι θαυμαστές μπορούν να βιώσουν όσα επιθυμούν από το σύμπαν του Πολέμου των Αστρων» δήλωσε εκπρόσωπος της Lucasfilm, της εταιρείας του Τζορτζ Λούκας.

Πηγή: In.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails