Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

e-fortio.gr: δημοπρασίες για μεταφορές σε όλο τον κόσμο

e-fortio.gr: δημοπρασίες για μεταφορές σε όλο τον κόσμο
Το e-fortio.gr είναι μια νέα πλατφόρμα που φέρνει σε απευθείας επαφή επιχειρήσεις που έχουν προς αποστολή φορτία και ενδιαφερόμενους μεταφορείς. Οι πρώτες έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην ιστοσελίδα εντελώς δωρεάν και να ανεβάζουν τα προς αποστολή φορτία τους με μία τιμή που καθορίζουν οι ίδιες ως τιμή εκκίνησης. Σ, αυτό το σημείο, οι δεύτεροι, δηλαδή οι μεταφορείς, που είναι επίσης εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα,  «χτυπούν» σε online μειοδοτικό διαγωνισμό τα φορτία που τους ενδιαφέρουν και διεκδικούν τη μεταφορά τους. Οι μεταφορείς μπορούν επίσης αν δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μειοδοτικό διαγωνισμό να δώσουν στις επιχειρήσεις προσφορές για να μεταφέρουν τα φορτία τους.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη παρουσία επιχειρήσεων και μεταφορέων σε ένα κοινό χώρο συνάντησης, που τελικά και οι δύο πλευρές έχουν στόχο να διευρυνθεί ο κύκλος εργασίας τους έχοντας αμφότεροι απτό κέρδος. Οι επιχειρήσεις κερδίζουν από την άμεση μείωση του κόστους μεταφοράς των φορτίων τους ενώ οι μεταφορείς κερδίζουν διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών τους, δουλεύοντας με επιχειρήσεις που δε θα μπορούσαν χωρίς τη συμμετοχή τους στην πλατφόρμα, εξασφαλίζοντας συνεχόμενα φορτία. Ακόμη οι μεταφορείς κερδίζουν από την ευκολία με την οποία μπορούν να οργανώσουν τη δουλειά τους βρίσκοντας εύκολα φορτία επιστροφής.

Τα μέσα μεταφοράς που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, είναι φορτηγά παντός τύπου, τρένα, πλοία, αεροπλάνα και  λεωφορεία τα οποία εξυπηρετούν μετακινήσεις εκδρομών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails