Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πέθανε ξαφνικά, ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας

Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας
Υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου , σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία
«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας, ο οποίος έγινε γνωστός από τη σειρά «Καλημέρα Ζωή», ενώ συμμετείχε και σε άλλες σειρές, όπως «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».


Ο θάνατος του άτυχου ηθοποιου οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη νεκροψία της σορού, που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Ωστόσο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 53χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε λιπόθυμος μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης, από ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή.
Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ λίγο αργότερα διαπιστώθηκε και ο θάνατός του. Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί, ώστε να διερευνηθεί αν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πρωταγωνίστησε στη σειρά «Καλημέρα Ζωή», αλλά και σε άλλες σειρές όπως «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Οι Μεν και οι Δεν» και «Φρούτα Εποχής». Στον κινηματογράφο είχε εμφανιστεί στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια».

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή, στις 15.00, στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails