Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η Μέριλιν "ποζάρει" σε έκθεση


Η Μέριλιν "ποζάρει" σε έκθεση : Την ευκαιρία να δουν από κοντά σπάνιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε θα έχουν οι φαν της από τον επόμενο μήνα,

Την ευκαιρία να δουν από κοντά σπάνιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε θα έχουν οι φαν της από τον επόμενο μήνα, στην έκθεση που θα φιλοξενήσει η γκαλερί φωτογραφίας Getty στο Λονδίνο.

Με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από τον θάνατό της, οι υπεύθυνοι της «The Getty Images Gallery» συγκέντρωσαν ρούχα και κοστούμια που είχε φορέσει η θρυλική ηθοποιός, μαζί με μια σειρά αδημοσίευτων φωτογραφιών της, και θα τα παρουσιάσουν σε ειδική έκθεση, από τις 9 Μαρτίου μέχρι τις 24 Μαΐου, στα αρχηγεία της, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η έκθεση περιλαμβάνει υλικό από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της τότε ανερχόμενης ηθοποιού, μέχρι την ανάδειξή της σε διεθνούς φήμης αστέρι της 7ης τέχνης.

Η πλειοψηφία των αντικειμένων προέρχεται από τη συλλογή του Ντέιβιντ Γκένσμπορο Ρόμπερτς, ιδιοκτήτη μιας εκ των μεγαλύτερων συλλογών προσωπικών αντικειμένων της Μονρόε σε όλο τον κόσμο, ενώ στα highlights της έκθεσης συγκαταλέγεται ένα βίντεο στο οποίο η ίδια αφήνει να φανεί μέρος της πολυτάραχης ζωής της.

Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να αγοράσουν αντίγραφα των φωτογραφιών της θρυλικής ηθοποιού καθώς επίσης και πληθώρα σουβενίρ της. Την ίδια στιγμή, στα αρχεία του περιοδικού «Life» ανακαλύφθηκε μια σειρά άλλων, μη δημοσιευμένων φωτογραφιών της Μονρόε, από φωτογράφηση που είχε κάνει σε αυτό, σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Η λήψη είχε γίνει τον Αύγουστο του 1950 στο Γκρίφιθ Παρκ του Λος Αντζελες, με τη Μέριλιν να ποζάρει φορώντας σορτσάκι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails