Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007

Δεν ήταν τελικά του Βαν Γκογκ πίνακας της Εθνικής Πινακοθήκης της Βικτόρια

4 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Χαίρομαι πολύ που σε ξαναβρίσκω! Σε διάβαζα παλιότερα. Θαύμαζα τις παρουσιάσεις σου και λυπήθηκα πολύ όταν το έκλεισες. Δεν ξέρω αν πρόκειται για ένα άτομο ή για ομάδα, όπως και να έχει, καλωσόρισες! :)

gotchagr είπε...

Καλησπέρα,

Το κλείσαμε προσωρινά γιατί το PhpNuke είχε καταντήσει αηδία με τις τόσες τρύπες που είχε. Χρόνος δεν υπήρχε για να προλαβαίνουμε τις χακιές κι έτσι αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε την Dotteam με τη μορφή blog που είναι πιο άμεση και ασφαλής. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η ομάδα πλέον έχει 3 μέλη, εκ των οποίων μόνο εγώ είμαι ενεργός.
Και πάλι να είσαι καλά και να περνάς καλά! :)

Φιλικά
Μπάμπης (gotchagr)

μαριάννα είπε...

Αααχ! Έχω περάσει ακριβώς τα ίδια. Έχω τους Εκφραστές και πέρυσι τον Ιούλιο πέρασα τα ίδια με Τούρκους χάκερς. Άλλαξα όμως όλο το PhpNuke κι έβαλα το καινούριο, που πραγματικά είναι απόλυτα ασφαλές. Ή τουλάχιστον είναι ακόμα ως τώρα. Το παλιό όντως έμπαζε. Έφτιαξα κι εγώ μπλογκ για περίπου τον ίδιο λόγο, αλλά το σάιτ έχει άλλες δυνατότητες. Παίρνουμε μπακ απ και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. :)
Σημασία πάντως έχει να υπάρχει τρόπος να καλύπτουμε το μεράκι μας και να συντροφιάζουμε.
Σας εύχομαι κάθε καλό! Θα τα λέμε...

Με εκτίμηση
Μαριάννα (γητεύτρια)

gotchagr είπε...

Γειά σου Μαριάννα,

Δεν θα ξαναβάλω Phpnuke, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Άσε που υποψιάζομαι ότι ο προγραμματιστής του αφήνει τρύπες επίτηδες στις δωρεάν εκδόσεις για να σε κάνει να το αγοράσεις. Με το blog προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος. Θα προσθέσω ένα Link της όμορφης σελίδας σου στο blog μας.

Να είσαι και να περνάς καλά.
Φιλικά
Μπάμπης

Related Posts with Thumbnails