Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πούλησε τον εγγονό του μέσω facebook!

 
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη στην βόρεια Ινδία γιατί πούλησε μέσω Facebook τον νεογέννητο εγγονό του σε επιχειρηματία.

Ο Φερόζ Χαν κάτοικος Λουντιάνα στο κρατίδιο Πεντζάμπ κατηγορείται ότι απήγαγε τον εγγονό του αμέσως μετά τον τοκετό λέγοντας στην κόρη του ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό. 

Στη συνέχεια σε συνεργασία με μια νοσοκόμα και έναν βοηθό εργαστηρίου στο μαιευτήριο έβαλαν αγγελία με φωτογραφίες στο Facebook για να πουλήσουν το αγοράκι. Επιχειρηματίας από το Νέο Δελχί προσέφερε 800.000 ρουπίες (14.750 δολάρια) για το βρέφος.

Η αστυνομία εισέβαλε στην κατοικία του και βρήκε το αγοράκι, το οποίο παραδόθηκε στην μητέρα του, που είναι χωρισμένη. Η νέα γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα της, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. 

Εκτός από τον Χαν και τους δύο εργαζόμενους στο μαιευτήριο συνελήφθη ο επιχειρηματίας και ακόμα ένας άντρας που λειτούργησε ως μεσάζων στην συμφωνία.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απαγωγή και σήμερα θα προσαχθούν ενώπιον δικαστηρίου. Αν κριθούν ένοχοι θα τους επιβληθεί ποινή επταετούς κάθειρξης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails