Παρασκευή 25 Μαΐου 2007

Το σύμπαν του Πολέμου των Αστρων κλείνει 30 χρόνια ζωής!

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Παρασκευή 25 Μαϊου 2007 από την πρώτη προβολή του τέταρτου επεισοδίου της θρυλικής τριλογίας Ο Πόλεμος των Αστρων. Στο Λος Αντζελες θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο συνέδριο για τις ταινίες του Τζορτζ Λούκας, με έναν μαραθώνιο προβολών.

Ο Πόλεμος των Αστρων προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 25 Μαΐου του 1977 σε 32 μόλις αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή η ταινία με το «παιδικό» όπως πολλοί το χαρακτήρισαν σενάριο και τα αστεία -για τα σημερινά δεδομένα- ειδικά εφέ θα γινόταν μια από τις πιο λατρεμένες σειρές ταινιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για να γιορτάσει την 30ή επέτειο η Lucasfilm θα διοργανώσει το μεγαλύτερο κινηματογραφικό πάρτι για την ταινία στο Λος Αντζελες. Για πέντε ημέρες περισσότεροι από 35.000 φανατικοί θαυμαστές του Χαν Σόλο, του Λουκ Σκάιγουόκερ, της πριγκίπισσας Λέια θα συγκεντρωθούν εκεί για να παρακολουθήσουν εκθέσεις, να δουν τις ταινίες, να κάνουν διαγωνισμό κουστουμιού, να συζητήσουν και να γιορτάσουν την αγαπημένη τους μανία.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν μια παράξενη έκθεση. Σύγχρονοι καλλιτέχνες παίρνουν το κράνος του Νταρθ Βέιντερ και παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή.

Στην γιορτή θα παρευρεθεί και η Κάρι Φίσερ, η πριγκίπισσα Λέια του μακρινού γαλαξία του Τζορτζ Λούκας καθώς και ο Αντονι Ντάνιελς (C-3PO), Ρέι Παρκ (Νταρθ Μολ) και Πήτερ Μέιχιου (Τσουμπάκα).

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Μαΐου.

Πηγή: In.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails