Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Νεκρός από ναρκωτικά ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν!

Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκρός από ναρκωτικά ο Φίλιπ Σέιμουρ ΧόφμανΟ βραβευμένος αμερικανός κινηματογραφικός και θεατρικός ηθοποιός και σκηνοθέτης Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, 46 ετών, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στο διαμέρισμά του, στην περιοχή Γκρίνουιτς Βίλατζ του Μανχάταν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης (ΝΥDP), ο Χόφμαν βρέθηκε νεκρός, αφού το κέντρο επειγόντων περιστατικών δέχθηκε μια κλήση από ένα πρόσωπο που συνδεόταν φιλικά μαζί του, όπως έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Wall Street Journal.

Επισήμως τα αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά από την ιατροδικαστική υπηρεσία, όλες όμως οι ενδείξεις, από το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, που διεξήγαγε έρευνα στην κατοικία του ηθοποιού, επιβεβαιώνουν ότι οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το CNN μίλησε πρώτο για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών, με φημολογούμενες δηλώσεις των αστυνομικών που τον βρήκαν ότι ήταν «με τη σύριγγα στο χέρι».

Ο Χόφμαν που είχε προβλήματα εξάρτησης σε ολόκληρη τη ζωή του, είχε ολοκληρώσει το Μάιο του 2013 ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αφού μετά από 23 χρόνια είχε ξαναγυρίσει στον εθισμό του στην ηρωίνη.

Το πλατύ κοινό τον γνώρισε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, στο «Αρωμα Γυναίκας», όπου ερμήνευσε τον κακομαθημένο συμμαθητή του κεντρικού ήρωα. Ακολούθησε μια πορεία με καταπληκτικές και πληθωρικές ερμηνείες, που κορυφώθηκε με τον ρόλο του Τρούμαν Καπότε στην ομώνυμη ταινία, για την οποία είχε τιμηθεί με το βραβείο Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου το 2006. Ηταν επίσης τρεις φορές υποψήφιος για το βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails