Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Έγινε το deal, στη Χαλκίδα ο Ίκαρος!


ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του Ικάρου Καλλιθέας και της Χαλκίδας ολοκληρώθηκαν. Οι υπογραφές... έπεσαν και πλέον ο Ίκαρος μετακομίζει στην Ευβοϊκή πόλη που για πρώτη φορά στην ιστορία της αποκτά ομάδα στην Α1!


Έγινε το deal, στη Χαλκίδα ο Ίκαρος! Έπειτα από αρκετούς μήνες συζητήσεων, οι δύο πλευρές ρύθμισαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες και πλέον η ομάδα μετακομίζει στην πόλη. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχαν αρχίσει οι απαραίτητες κινήσεις τόσο ώστε να στελεχωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο όσο βέβεια και να γίνουν βελτιώσεις στο κλειστό “Τ. Καμπούρης”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του νέου Δ.Σ θα είναι Χαλκιδαίοι επιφανείς επιχειρηματίες και θα καλύπτουν τις τέσσερις από τις πέντε θέσεις του διοικητικού συμβουλίου.

Από εκεί και πέρα προτεραιότητα είναι να μείνει ο Γιώργος Καλαφατάκης στην τεχνική ηγεσία και παράλληλα να βρίσκεται στο τιμ ο Σταύρος Ελληνιάδης αλλά και ο Λευτέρης Καλογήρου, που άλλωστε έχει περάσει ως προπονητής από την ομάδα της πόλης.
Σίγουρα οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλύτερες απ' ότι σε παλιότερες περιπτώσεις (Ιωνικός στην Αμαλιάδα, Πανελλήνιος στη Λαμία κ.α.) καθώς η πόλη στερείται αθλητικού σωματείου σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο, ενώ και οι... αναμνήσεις από την παρουσία της ΑΓΕΧ στην Α2 μόνο θετικές εντυπώσεις δημιουργούν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails