Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

"Νοίκιασε" τον γείτονα να του γονιμοποιήσει την γυναίκα του και τώρα θέλει πίσω τα λεφτά του!!!

Το δικαστήριο της Στουτγκάρδης έχει κληθεί να αποφανθεί για μία πρωτοφανή υπόθεση, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας νοίκιασε τον γείτονά του για να... καταστήσει έγκυο τη γυναίκα του.

Φαίνεται ότι ο 29χρονος Έλληνας ομογενής Δημήτριος Σούπολος και η όμορφη σύζυγός του Traute ήθελαν οπωσδήποτε ένα παιδί, αλλά σύμφωνα με μια ιατρική γνωμάτευση ο Δημήτριος ήταν στείρος.

Έτσι ο Σούπολος, αφού έκαμψε της αντιρρήσεις της συζύγου, του "νοίκιασε" τον 34χρονο γείτονά του Frank Maus για να γονιμοποιήσει τη γυναίκα του. Ο Maus ήταν ήδη παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και συν τοις άλλοις έμοιαζε πάρα πολύ με τον Σούπολο.

Το σχέδιο έμοιαζε τέλειο.

Ο Δημήτριος πλήρωσε 2.500 δολάρια για να γίνει η "δουλειά" και για τους επόμενους έξι μήνες, τρεις φορές την εβδομάδα ο Maus προσπαθούσε απεγνωσμένα γονιμοποιήσει τη γυναίκα του Δημητρίου. Συνολικά προσπάθησε, ανεπιτυχώς, 72 φορές! Όταν η γυναίκα του Maus κατάλαβε τι γινόταν, αυτός της είπε ότι «Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, με τη γυναίκα του γείτονα, αλλά το κάνω για τα λεφτά. Προσπάθησε να με καταλάβεις».

Μετά από έξι μήνες άκαρπων προσπαθειών ο Σούπολος ζήτησε από τον Maus να κάνει ένα ιατρικό τεστ γονιμότητας, πράγμα που έγινε.

Ο γιατρός ανακοίνωσε στον Maus ότι ήταν και αυτός στείρος! Αυτή η είδηση σόκαρε τους πάντες εκτός από τη γυναίκα του Maus, που αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ο Maus δεν ήταν ο πραγματικός πατέρας των δύο παιδιών τους! Τώρα ο Σούπολος έχει μηνύσει τον Maus για αθέτηση της συμφωνίας και ζητά πίσω τα χρήματα που πλήρωσε.

Όμως ο Maus αρνείται να επιστρέψει τα χρήματα υποστηρίζοντας ότι δεν είχε εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα της μεθόδου, παρά μόνο ότι θα έκανε μια ειλικρινή προσπάθεια να γκαστρώσει τη γυναίκα του γείτονά του!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails