Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τώρα άντε γειά!

Ο Θρύλος νίκησε τον πελάτη, έστειλε τη διαφορά στο +10 και δεν τον σταματά τίποτα! Αυτό ήταν, το ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν και ο πελάτης κατέγραψε ακόμη μία ήττα στον ναό και αποχαιρετάει τον τίτλο από τις 19 Φλεβάρη.



Με τους 3 βαθμούς της νίκης οι Πειραιώτες έφτασαν στους 60 στη Superleague την ώρα που η ομάδα με σήμα την Αλογοτροφή έμεινε στους 50.

Αυτό ήταν, ο κόσμος τραγουδάει, το λιμάνι καίγεται και όλοι μαζί βλέπουν ότι τώρα πια τίποτα δεν αλλάζει. Η χρονιά δεν γινόταν να φύγει χωρίς να έχει γλέντι με τον πελάτη!

Ακόμη και πέρυσι που ο Θρύλος ήταν στο -7 πήγε και τους γλέντησε στο ΟΑΚΑ. Τώρα ο Ολυμπιακός ήταν στο +7 και έδειξε πως γίνεται με τις μεγάλες ομάδες που παίρνουν τα παιχνίδια που πρέπει και κάνουν χαρούμενους τους οπαδούς τους.

Απόψε όλος ο κόσμος του Θρύλου είναι χαρούμενος, γιατί η ομάδα το προκάλεσε με τη νίκη της. Η μεγάλη ομάδα που ξέρει να το δείχνει κιόλας ότι είναι τέτοια. Στα λόγια καλοί είναι όλοι, αλλά τη διαφορά την κάνουν τα αποτελέσματα, αυτά που έφεραν τους Πειραιώτες στο +10.

Για αυτό ο Ολυμπιακός αγκάλιασε το 38ο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μάζί είναι στα 37!

Πηγή: www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails