Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Οι δέκα πιο άχρηστες ειδήσεις της χρονιάς

Επειδή η ειδησεογραφία μπορεί ενίοτε να γίνει και διασκεδαστική, ιδού οι δέκα πιο άχρηστες και περίεργες ειδήσεις της χρονιάς, σύμφωνα με το Daily Beast:

1. Κατάργηση του τάφου Μπομπ Σφουγγαράκης

Οι υπάλληλοι του νεκροταφείο στο Σινσινάτι διέταξαν να αφαιρεθεί μια δίμετρη επιτύμβια στήλη με τον Μπομπ Σφουγγαράκη ντυμένο στρατιώτη. Η 28χρονη Kimberly Walker, βετεράνος του Ιράκ, βρέθηκε στραγγαλισμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου του Κολοράντο τον Φεβρουάριο και ο φίλος της, ένας στρατιώτης, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της. Η οικογένεια Walker λέει ότι της άρεσε πολύ το εν λόγω καρτούν και είχαν προγραμματίσει να στήσουν μια αντίστοιχη ταφόπλακα για την δίδυμη αδελφή της, Kara Walker (με στολή του Ναυτικού, αφού αυτή υπηρετούσε εκεί).

2. Μοναχικός άντρας κόβει το πέος του


Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να χειριστείς την εργένικη ζωή… Ένας 26χρονος στην Κίνα, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν πολλές ώρες και θεώρησε ότι δεν θα αποκτήσει ποτέ φιλενάδα, έκοψε το πέος του. Φυσικά, το μετάνιωσε αμέσως και κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο -με ποδήλατο παρακαλώ- για να διορθώσει τη ζημιά. Οι γιατροί, σοκαρισμένοι που έκανε κάτι τέτοιο μόνος του, του είπαν να βρει το κομμένο πέος για να το αποκαταστήσουν. Είχε .χάσει όμως πολύ αίμα και ήταν αργά. Μάλλον του έγινε μάθημα.

3. Σκιάχτρο εμπνευσμένο από την «Δυναστεία Duck» εμφανίζεται τυχαία


Ένα σκιάχτρο εμπνευσμένο από τον θείο Σι, του δημοφιλέστατου στις ΗΠΑ ριάλιτι «Δυναστεία Duck», εξαφανίστηκε από την πόλη Ball Ground της Γεωργίας και μια νέα εκδοχή μυστηριωδώς εμφανίστηκε στη θέση του. Υπάρχει και μια πινακίδα που λέει «επέστρεψα, Τζακ!».  Το αρχικό σκιάχτρο – που χρειάστηκε τέσσερα άτομα για την κατασκευή του, κάηκε από έναν έφηβο. Είναι ακόμα ασαφές εάν αυτός ήταν ο έφηβος ο οποίος αντικατέστησε το σκιάχτρο. «Ήταν μια πράξη καλοσύνης» δήλωσε ο αρμόδιος δημοτικός υπάλληλος.

4. Μια χώρα πιστεύει στα ξωτικά

Κάτοικοι της Ισλανδίας διαμαρτύρονται για την κατασκευή ενός νέου οδικού δικτύου που θα διαταράξει την ύπαιθρο, επειδή θα εκτοπίσει τις υπερφυσικές δυνάμεις, ανάμεσά τους και έναν «κήπο ξωτικών». Μια μάντισσα του είδους πιστεύει ότι το σημείο κατοικείται από νεράιδες, huldufolk (μυστικούς ανθρώπους) και νάνους. Ο νέος δρόμος θα καταστρέψει μια «πολύ σημαντική εκκλησία ξωτικών» είπε η μάντισσα. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για την ισλανδική κυβέρνηση, όπου ο εκπρόσωπος είπε: «Εκτιμούμε την κληρονομιά των προγόνων μας και αν η προφορική παράδοση που πέρασε από τη μια γενιά στην άλλη μας λέει ότι μια συγκεκριμένη θέση είναι καταραμένη, ή ότι υπερφυσικά όντα κατοικούν σε ένα συγκεκριμένο βράχο, τότε αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως πολιτιστικός θησαυρός».

5. Το σκυλί που μοιάζει με τον Πούτιν


Μπορείτε να το δείτε στα μάτια. Ένα σκυλί που θα μπορούσε να είναι ένα μίγμα από τεριέ Staffordshire και έναν γερμανικό ποιμενικό βρέθηκε στην Ουκρανία. Αφού ανέβηκε στην ιστοσελίδα Obozrevatel.com, πολλοί σχολίασαν ότι το κουτάβι μοιάζει με τον πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ιρλανδός κωμικός παρουσιαστής Graham Norton έγραψε στο Twitter: «Μεγαλοφυές. Αναρωτιέμαι αν δαγκώνει τους γκέι!»

6. Κρατούμενος αποδρά για να πάει στον οδοντίατρο

Ένας κρατούμενος στη Σουηδία, με ποινή ενός μηνός, απέδρασε όταν άρχισε ένας έντονος πονόδοντος. Ο άντρας ισχυρίστηκε ότι δεν δέχτηκε την κατάλληλη θεραπεία από το ιατρικό προσωπικό πίσω από τα κάγκελα κι έτσι πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Ο 51χρονος κρατούμενος πήγε στον οδοντίατρο και έβγαλε το δόντι του. Παραδόξως, μετά από τη διαδικασία, ο άνθρωπος κάλεσε την αστυνομία για να οδηγηθεί στις φυλακές, όπου του έκαναν μια παρατήρηση και του έδωσαν μια πρόσθετη ημέρα ποινής ως τιμωρία.
7. Άνθρωπος κατάπιε ανθρώπινο δάχτυλο σε μπαρ


Ο Καναδάς θα πρέπει να αποκτήσει νέες παραδόσεις. Ένας Αμερικανός καταδικάστηκε σε πρόστιμο 500 δολαρίων για εκ προθέσεως κατάποση δαχτύλου σε ένα μπαρ του Γιούκον. Από το 1972, περίπου 60.000 άνθρωποι έχουν δοκιμάσει το Sourtoe Cocktail – μια «διάσημη παράδοση της Dawson City» που περιλαμβάνει το να πιεις μια γουλιά Yukon Gold ουίσκι με ένα παλιό, ζαρωμένο δάχτυλο μέσα. Για να αποτρέψει την κλοπή ή την κατάποση – υποτίθεται ότι αγγίζεις το δάχτυλο με τα χείλη- το μπαρ έχει επιβάλλει πρόστιμο 500 δολαρίων, αλλά έκτοτε το έχει αυξήσει στα 2.500 δολάρια. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μπαρ, είναι η πρώτη φορά που καταπίνουν το δάχτυλο σκόπιμα.

8. Σεξιστής γορίλας σε θεραπεία

Είναι ζώο! Ο Πάτρικ, ένας γορίλας 195 κιλών στο ζωολογικό κήπο του Ντάλας, μεταφέρθηκε σε θεραπευτήριο αφού δάγκωσε ένα θηλυκό γορίλα και παρενόχλησε έναν άλλον. Ο Πάτρικ, που φερόταν στα θηλυκά είτε με επιθετικότητα ή με αδιαφορία, θα μεταφερόταν στον ζωολογικό κήπο Riverbanks  της Κολούμπια στη Νότια Καρολίνα για περισσότερη απομόνωση. «Προσπαθήσαμε. Ήταν εδώ 18 χρόνια» δήλωσε η εκπρόσωπος του ζωολογικού στο Ντάλας.

9. Μεθυσμένος έφηβος ξυπνά σε Νέα Χώρα


Τι καλύτερο από ένα ταξίδι στο εξωτερικό; Αυτό πρέπει να σκέφτηκε ο έφηβος Luke Harding όταν αντί να πάρει ταξί για το σπίτι μετά από έναν βράδυ μεθυσμένος, πήγε κατευθείαν στο αεροδρόμιο. Ο Harding, ο οποίος ξεκίνησε το βράδυ από την Αγγλία, ξύπνησε το επόμενο πρωί στο αεροδρόμιο Charles De Gaulle στο Παρίσι. Ο Harding είχε χρησιμοποιήσει το διαβατήριό του όταν πήγε σε ένα κλαμπ του Μάντσεστερ, το οποίο και εξηγεί πώς ήταν σε θέση να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ο ίδιος έγραψε όταν (ενδεχομένως) επανήλθε: «Δεν θυμάμαι την πτήση. Είναι πολύ ακριβά εδώ όμως. Η μαμά νομίζει ότι είμαι βλάκας. Περπάτησα στον Πύργο του Άιφελ 3 φορές!»

10. Άντρας έκανε σεξ με κατσίκα

Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τους πρώην… Ο άνθρωπος που είχε καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση της κατσίκας του γείτονά του, πίσω από έναν θάμνο, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το ζώο στο δικαστήριο. Ο 28χρονος από την Κένυα, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα ετών, ομολόγησε την ενοχή του πριν από τη λήψη της δικαστικής απόφασης. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της κατσίκας, το ζώο ήταν δεμένο σε ένα θάμνο, όταν ο άνδρας πλησίασε και άρχισε να κάνει αυτό που ένας κτηνίατρος επιβεβαίωσε ως βιασμό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails