Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής καναπέδων καινοτομεί και παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες επιδιόρθωσης καναπέδων


epidiorthosi-kanapedwn-slide-dog-250x180
Χαιρόμαστε όταν επιχειρήσεις αφουγκράζονται τις ανάγκες της αγοράς και με γρήγορα αντανακλαστικά προσαρμόζονται στις νέες ανάγκες που έχει δημιουργήσει η κρίση.
Πόσο δεμένοι είστε με τον καναπέ σας; Φροντίστε τον όπως σας φροντίζει, οικονομικά.
Κάθε μέρα μόλις γυρνάμε σπίτι αργά το απόγευμα από τη δουλειά (όσοι ακόμη έχουμε τουλάχιστον), δεν βλέπουμε την ώρα να περάσουμε μερικές στιγμές ξεκούρασης στον αγαπημένο μας καναπέ…
Εκεί περάσαμε τα απογεύματα μας, χρόνια ολόκληρα, εκεί μοιραστήκαμε τα νέα της ημέρας μας με την οικογένεια μας, εκεί συζητήσαμε καλές και κακές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Ο καναπές μας όμως , όσο περνάνε τα χρόνια, έχει υποστεί φθορές, τον κερδίζει ο χρόνος & στις εποχές που διανύουμε δεν μας περνάει καν η ιδέα της αντικατάστασης του λόγω της μείωσης του εισοδήματος μας και της αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην κοινωνία μας.
Όμως ο καναπές μας χρειάζεται φροντίδα & εμείς χρειαζόμαστε ανανέωση.
Αυτό σκέφτηκε ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής καναπέδων και έσπευεσε να καλύψει τη συγκεκριμένη ανάγκη που δημιουργήθηκε λόγω της κρίσης, δίνοντας την δυνατότητα επαγγελματικής επιδιόρθωσης καναπέδων στους έλληνες καταναλωτές.
Οι τιμές είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες και η εταιρεία λόγω της εξειδίκευσης της είναι σε θέση πραγματικά να κάνει θαύματα.
Για περισσότερες πληροφορίες & δωρεάν εκτίμηση κόστους επισκεφθείτε το www.sofasos.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 345 9090

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails