Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Το «αντίο» στον «Mister Ζονκ» :-(

Ένας εργάτης της τηλεόρασης με το χαμόγελο στα χείλη

Για τέσσερα χρόνια στο MEGA ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρωτούσε τους παίκτες «την κουρτίνα ένα ή το κουτί δύο; Κι αν πετύχεις τον Ζονκ;». Αν πίσω από την κουρτίνα ήταν ο «Μίστερ Ζονκ» μπορεί να στεναχωριόντουσαν που έχασαν αλλά γελούσαν με τον Ζονκ. Το έλεγε, το τραγουδούσε κι ο ίδιος ο Μπάμπης Τεκέλογλου: «κι αν είμαι Ζονκ, μην με φοβάστε» αλλάζοντας τους στίχους στο τραγούδι του Βασίλη Παπακωντσαντίνου.

Πριν από λίγες μέρες ο Μπάμπης «έφυγε». Η είδηση στεναχώρησε πολλούς εργαζόμενους της τηλεόρασης καθότι ο Μπάμπης, ως ένας από αυτούς, σκληρά εργαζόμενος πίσω από τις κάμερες, ήταν ένας πολύ αγαπητός συνάδερφος. Με το χαμόγελο και τον καλό λόγο για όλους. Χωρίς… κουρτίνες στα λόγια του!

Πριν από έναν περίπου μήνα, ο Μπάμπης είχε γενέθλια και ο «τοίχος» του στο facebook γέμισε ευχές. Στον ίδιο τοίχο, 20 μέρες αργότερα όλοι του εύχονταν «καλό ταξίδι».

Το πρωί της 30ης Αυγούστου ο Μπάμπης έφυγε για το στούντιο ALFA όπου εργαζόταν. Σταμάτησε σε ένα μαγαζί για να πάρει κάτι υλικά και όταν τα φόρτωνε στο αυτοκίνητο ένιωσε έναν πόνο. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ήταν πολύ αργά. Ο «Ζονκ» είχε φύγει!

Ως φόρο τιμής, θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τον Μπάμπη μας που έφυγε πολύ νωρίς. Και δυστυχώς, με την απουσία του, το τηλεοπτικό τοπίο θα γίνει πιο μουντό.

Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails