Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Λαρίσα Ρικέλμε, η πιο "καυτή" οπαδός!

Το όνομά της είναι Λαρίσα Ρικέλμε και παρότι δεν έχει σχέση με τον συνεπώνυμό της Χουάν Ρομάν ούτε είναι από την Αργεντινή, όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι θα είναι από τα πλέον "καυτά" πρόσωπα που θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων κατά τη διάρκεια του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Βλέπετε, το μοντέλο από την Παραγουάη είναι φανατική οπαδός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρα της και μετά τον αγώνα της πρεμιέρας Ιταλίας-Παραγουάη, οι φωτογραφίες της άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, έτσι ώστε να αποκαλείται πλέον από τους περισσότερους ως η "Θεά του Μουντιάλ".

Χρειάστηκε να περάσουν λίγες ημέρες ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της σέξι οπαδού που παρακολούθησε από γιγαντοοθόνη -ντυμένη στα χρώματα της Παραγουάης- τον αγώνα κόντρα στους "ατζούρι", ωστόσο η πληθωρική εμφάνισή της αλλά και το "hot"... σημείο στο οποίο είχε το κινητό της (φώτο) ήταν αρκετά για να εκτοξεύσουν τη δημοτικότητά της σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την εθνική ομάδα, η Λαρίσα Ρικέλμε είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της Σέρο Πορτένιο, ενώ μένει να δούμε αν θα "ξανατρελάνει" τον φακό και στους (τουλάχιστον) δύο ερχόμενους αγώνες της "Albirroja" στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής...

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails