Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

Πρεμιέρα και στην Ελλάδα για το πολυσυζητημένο iPhone 3G

Η νέα έκδοση του πολυσυζητημένου κινητού τηλεφώνου-gadget της Apple, το iPhone 3G, κάνει επίσημη πρεμιέρα την Παρασκευή και στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Vodafone.

Η υποδοχή της δημοφιλούς συσκευής στη χώρα μας αναμένεται εξίσου ενθουσιώδης με τις περισσότερες χώρες όπου έκανε την εμφάνισή της. Οι πληροφορίες, άλλωστε, κάνουν λόγο για χιλιάδες προπαραγγελίες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το κινητό τηλέφωνο της Apple θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα χωρίς να είναι «κλειδωμένο». Με άλλα λόγια θα μπορεί να λειτουργήσει στο δίκτυο όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

To iPhone 3G θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: Η μία με μνήμη 8GB και η δεύτερη με χωρητικότητα 16GB. Η τιμή της συσκευής χωρίς σύνδεση είναι στα 499 ευρώ για την έκδοση των 8GB και στα 569 ευρώ για το μοντέλο των 16GB.

Χαμηλότερες τιμές θα προσφέρει η Vodafone με πακέτα σύνδεσης, με τα οποία το κόστος της έκδοσης των 8GB μπορεί να πέσει -αναλόγως του πακέτου- έως και το επίπεδο των 200 ευρώ.

Το iPhone 3G υποστηρίζει δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς για να προσφέρει υψηλές ταχύτητες πλοήγησης, ενώ υποστηρίζει και λειτουργία προσδιορισμού στίγματος (GPS).

Παρόντα είναι και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά (πέραν της εμφάνισης) που έκαναν τόσο δημοφιλή της συσκευή της Apple: Μεγάλη οθόνη αφής, αισθητήρες για να «αντιλαμβάνεται» πώς το κρατάει ο χρήστης, κάμερα 2 Megapixel, δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης κ.ά.

Πηγή: In.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails