Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη!


Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό, η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με την ασθένεια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Τις προηγούμενες ημέρες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της.

Η Τέτη Σχοινάκη υπήρξε ένα από τα πιο όμορφα και εκρηκτικά κορίτσια του ελληνικού κινηματογράφου. Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο τελευταίος άντρας», με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά, τον Νίκο Δαδινόπουλο, την Καίτη Παπανίκα, καθώς επίσης και στην ταινία «Αχτύπητα καμάκια», η οποία γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Κύπρο, με σκηνοθέτη τον Όμηρο Ευστρατιάδη.

Εξαιρετικά κομψή, ακόμα και πριν χτυπηθεί από την ασθένειά της, δήλωνε αμετανόητα μοναχική, ενώ δεν μετάνιωσε ποτέ της που δεν απέκτησε παιδί, αφού το θεωρούσε πολύ μεγάλη ευθύνη. «Ήξερα ότι από τη στιγμή που θα το κάνω θα πρέπει να αφιερωθώ εξ ολοκλήρου σε αυτό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

Η Τέτη Σχοινάκη είχε πολλές συμμετοχές σε βιντεοταινίες του 1980 αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις έπειτα. Ακόμη εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές «Λάκης ο γλυκούλης» και «Μαρία η άσχημη».

Στη σελίδα του σπιτιού του ηθοποιού στο Facebook η Άννα Φόνσου έγραψε χαρακτηριστικά… «Έφυγες Τέτη μου αγαπημένη….ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη για να σε δω αλλά δεν πρόλαβα… ίσως βρεθούμε σ έναν άλλο κόσμο.. μακριά από θλίψεις και αδιαφορία… Αντίο σεμνή μου φίλη…Σ αγαπώ…».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails