Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Πέθανε ο ηθοποιός Μπαρτ Ρέινολντς!

O ηθοποιός και σύμβολο του σεξ  Mπαρτ Ρέινολντς που για μισό αιώνα έκανε τις καρδιές των γυναικών να χτυπάνε δυνατά με τον machismo που πουλούσε στη μικρή και μεγάλη οθόνη, πέθανε σε ηλικία 82 ετών.

Το νέο επιβεβαίωσε το the Hollywood Reporter. Ο Ρέινολντς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Jupiter Medical στη Florida.


Τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας. Το 2013 μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για γρίπη και αφυδάτωση. Τον Σεπτέμβριο του 2009 μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

"Μάλλον, αν και είμαι ένας μάλλον σκληρός τύπος, δεν μπορώ να παλέψω μόνος μου με τα συνταγογραφούμενα ναρκωτικά" είχε πει.

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή όπως αναφέρει το ΤΜΖ.

Ποιός ήταν ο Μπαρτ Ρέινολντς

Ο Μπαρτ Ρέινολντς γεννήθηκε το 1936 στην Τζόρτζια και γνώρισε την επιτυχία στα τέλη των 50ς στη μικρή οθόνη προτού τον υποδεχθεί ο κινηματογράφος δύο δεκαετίες μετά.

Ο Ρέινολντς σκανδάλισε με τη γυμνή φωτογράφισή του για το Cosmopolitan το 1972, μια κίνηση που συχνά έλεγε ότι τη μετάνιωσε καθώς τον καθιέρωσε ως σύμβολο του σεξ και μόνο.

Ο Ρέινολντς αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Σάλι Φιλντ είναι ο έρωτας της ζωής του. Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε αποκτήσει ένα παιδί με την δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Λόνι Άντερσον.

Είχε διακριθεί για τις ερμηνείς του στο Deliverance του 1972 και το The Longest Yard του 1974 αλλά και στα πιο εύπεπτα Cannonball Run και Smokey and the Bandit. Προτάθηκε για Όσκαρ το 1997 για τον ρόλο του στο Boogie Nights.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails