Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Γούσιας έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο!

 
Ο ηθοποιός Μπάμπης Γούσιας «έφυγε» από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.


Ο Μπάμπης Γούσιας έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον χώρο του θεάτρου, με σημαντικότερες παραστάσεις - σταθμό στην υποκριτική του καριέρα τις «Όταν έχω εσένα» και «Κύματα» της Αγγελίτας Τσούγκου, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη και μέλος της μουσικοθεατρικής του ομάδας «Σπείρα - Σπείρα».

Συντετριμμένος εμφανίστηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σκηνοθέτησε την τελευταία παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μπάμπης Γούσιας, ενώ μέσω του λογαριασμού του στο facebook θέλησε να του πει το στερνό αντίο.

«Σήμερα, το ξημέρωμα, αποχαιρέτησε ο Μπάμπης Γούσιας. Από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα, το πάλεψε με χιούμορ και πίστη. Είναι η πρώτη απώλεια, που χτύπησε την ομάδα. Μαζί μας από το 11 μέχρι τώρα. Ηθοποιάρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης κι ενέργειας. Στο φως να ντυθεί… σιωπή τώρα, λίγο» ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails