Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!

Σχόλιο της Dotteam:

Η εικόνα της νεκρής από ασφιξία τραπεζικού, λίγα εκατοστά από τον καθαρό αέρα στο μπαλκόνι του νεοκλασικού της Marfin στη Σταδίου, την Τετάρτη 5 Μαϊου 2010, θα στοιχειώνει τους εφιάλτες μας τις επόμενες δεκαετίες. Θα αποδυκνείει στην πράξη, τον πλήρη εξευτελισμό της "Δημοκρατίας" μας, την χρεωκοπία μας σαν κοινωνία και την απογύμνωσή μας από ήθη κι αρχές.

Κοινωνία που διδάσκει σε νέους ανθρώπους πώς να γίνουν δολοφόνοι και τους καθοδηγεί, αντί να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που καίγονται σαν τα ποντίκια να τους φωνάζουν "ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ" δεν είναι κοινωνία, είναι ζούγκλα. Αν και είμαστε πεπεισμένοι πλέον ότι η ζούγκλα είναι πιο πολιτισμένη.

Προς τους κλέφτες πολιτικούς αυτού του τόπου: Προλαβαίνετε να μπείτε φυλακή οικειοθελώς πριν σας πάνε τίποτε τανκς όπως τότε, ξέρετε πότε...
Προς τα αληταριά με τις κουκούλες: Τέρμα το παραμύθι σας. Οι μέρες σας είναι μετρημένες και το ξέρετε. Αν κουβαλάτε κάτι μέσα στο παντελόνι σας, που πολύ αμφιβάλλουμε, παραδοθείτε από μόνοι σας πριν σας βρουν τίποτε καλόπαιδα και σας κάψουν ζωντανούς στο Σύνταγμα.
Προς την "κυβέρνηση" παιδικής χαράς του ΓΑΠ: Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ και φύγετε από την χώρα. 8 μήνες "σοσιαλιστικής διακυβέρνησης" φτάνουν. Εξάλλου το "καθήκον" σας να μας παραδώσετε στο ΔΝΤ το κάνατε.
Προς την ελληνική κοινωνία: Μην ανησυχείς. Έπιασες πάτο. Πιο κάτω δεν πάει.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails