Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

6η Πανευβοϊκή έκθεση καρτποστάλ και θεματικού γραμματοσήμου και ντοκουμέντων στη Χαλκίδα

Στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαλκίδος, στην παραλιακή λεωφόρο Βουδούρη, θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και 19 Οκτωβρίου η 6η Πανευβοϊκή Έκθεση παλαιών Καρτ-ποστάλ, θεματικού Γραμματοσήμου και ιστορικών Ντοκουμέντων. Την έκθεση διοργανώνουν η Φιλοτελική Ένωση Χαλκίδος (Πρόεδρος ο γιατρός και πρώην υπουργός Ορέστης Παπαστρατής), ο Σύνδεσμος Έλλήνων Συλλεκτών (πρόεδρος ο Χαλκιδέος Τοπ. Μηχανικός και δημοσιογράφος Γιώργος Μορφόπουλος) και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Θεματικού Φιλοτελισμού (Πρόεδρος ο Παντελής Λεούσης).

Η Έκθεση έχει τη συμμπαράσταση και αρωγή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευβοίας, του Δήμου των Χαλκιδέων-ΔΕΠΑΧ και των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Τριάντα συλλέκτες από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν τις σπάνιες και πολλές φορές μοναδικές συλλογές τους στους Ευβοείς, μεταξύ αυτών και οι Χαλκιδέοι: Ορέστης Παπαστρατής, Γιώργος Μορφόπουλος, Αλέκος Αίσωπος, Θρασύβουλος Παπαστρατής, Έλλη Γ. Μορφοπούλου καθώς και οι βορειοευβοιώτες Γιώργος Σπάρης, 'Αννα Πατέρα και Χαρίλαος Πατέρας.

Τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στις 19.00'. Θα λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο από 10.00' έως 13.00' και 16.00' έως 21.00' πλην της Κυριακής.

Πηγή: Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails