Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Απίστευτο! Ο ανηψιός του Χίτλερ ,Πάτρικ ζητούσε απεγνωσμένα να πολεμήσει εναντίον των ναζί!

Απίστευτο! Ο ανηψιός του Χίτλερ ,Πάτρικ ζητούσε απεγνωσμένα να πολεμήσει εναντίον των ναζί!Ο ανιψιός του Αδόλφου Χίτλερ ,Πάτρικ Χίτλερ έγραψε μια επιστολή στις αρχές του 1940 προς τον αμερικανό πρόεδρο Φ. Ρούζβελτ, ζητώντας του να τον αφήσει να καταταγεί στον στρατό και να πολεμήσει τον θείο του.

Η επιστολή, με ημερομηνία 3 Μαρτίου, 1942, αναφέρει ότι ο Πάτρικ Χίτλερ είναι πρόθυμος να πολεμήσει το «διαβολικό και ειδωλολατρικό καθεστώς”,του Αδόλφου!

Ήταν η δεύτερη φορά που ο νεαρός Πάτρικ Χίτλερ ζητούσε κάτι τέτοιο. Είχε προσπαθήσει να καταταγεί το 1940, ένα χρόνο αφότου έφυγε από τη ναζιστική Γερμανία, στη Νέα Υόρκη, αλλά η αίτησή του απορρίφθηκε. 

«Εγώ είμαι ο ανιψιός και ο μόνος απόγονος του καγκελάριου και ηγέτη της Γερμανίας, ο οποίος σήμερα τόσο δεσποτικά επιδιώκει να υποδουλώσει τις ελευθερίες των χριστιανικών λαών του πλανήτη», έγραψε ο Πάτρικ Χίτλερ στην επιστολή του.

Η επιστολή δημοσιεύθηκε στο βιβλίο "Γράμματα Πολέμου: Έκτακτη αλληλογραφία από τους αμερικανικούς Πολέμους» .

Ο Πάτρικ Χίτλερ κατατάθηκε τελικά στο Πολεμικό Ναυτικό το 1944 και απολύθηκε μετά από τρία χρόνια μετά από έναν τραυματισμό. 

Άλλαξε αργότερα το επίθετό του σε Χιούστον. Πέθανε στη Νέα Υόρκη, το 1987.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails