Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Οι αδικίες και τα περίεργα του Ανασχηματισμού

Προχθές είχε έκλειψη Σελήνης, σήμερα έδυσαν τα αστέρια του Γιώργου! Άλλα έφυγαν και άλλα τσαλακώθηκαν! ”άτιμη ζωή, άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ..υποβιβάζεις!”

Ο Αντιπρόεδρος Θεόδωρος γιατί δεν συμμετέχει στην κυβερνητική επιτροπή; Μήπως …ξέμεινε επειδή κανένας δεν τολμούσε να του πει να ….φύγει;

Η Φώφη, που παραμένει αναπληρώτρια υπουργός παιδείας, τι έργο έχει παρουσιάσει που να δικαιολογεί τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση;Το Υπουργείο Ναυτιλίας είναι η δεύτερη φορά που διαλύεται Φαίνεται δεν τα κατάφεραν με την πρώτη και θέλουν να το …αποτελειώσουν!

Ο Τηλέμαχος ούτε χρόνο δεν έκλεισε! Ποια δουλειά είχε αναλάβει και δεν τα πήγε καλά και τον έστειλαν να γράφει ….ποιήματα; Οι νταβατζήδες τι λένε;

Ο άλλος ..ποιητής παρέμεινε στη θέση του, αλλά έφυγε η Μιλένα! Κρίμα δεν θα προλάβει να ολοκληρώσει τη μεταρρύθμιση με την απογραφή των κατοικιδίων! Γι αυτό ο γάτος μου παρακολουθούσε τον ανασχηματισμό νευριασμένος!

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνη πήγε ο Μιλτιάδης Παπαϊωάνου! Η προσωποποίηση της …ανανέωσης!

Κουϊζ: Γιατί ο Παπανδρέου διόρισε δυο αντιπροέδρους; Αντέγραψε το …..μοντέλο Σαμαρά!

Ευέλικτο το νέο σχήμα! Με Πάγκαλο και Βενιζέλο; Αυτοί είναι για αγώνες ….σούμο!

Έφυγε η Άννα Νταλάρα! «Κάπου βραδιάζει, μην κλαις δεν πειράζει..» τραγουδούσε ο Γιώργος ανακουφισμένος! Θα μπορεί να πηγαίνει στην Πλατεία να τραγουδάει με τους Αγανακτισμένους! “Στην Αθήνα μες το Κέντρο!”

Ο Βενιζέλος ως Συνταγματολόγος μήπως πήγε στο Υπουργείο Οικονομικών για να ετοιμάζει τις …συμβάσεις;

Επιτέλους, ο Παπακωνσταντίνου πήγε στο στοιχείο του! Τα αυθαίρετα!

«Συνεχίζουμε το …τιτάνιο έργο που παρήγαγε η προηγούμενη κυβέρνηση», δήλωσε ο Πρωθυπουργός! Ε, τότε γιατί άλλαξε τους …Τιτάνες;

Έλεγαν ότι ο Παπανδρέου είχε αδυναμία στις γυναίκες! Μύθος! Εφυγαν Κατσέλη, Νταλάρα, Αποστολάκη, Τσουρή, Τζάκρη και δεν ήρθε καμία νέα να αναπληρώσει τις …απώλειες!

Όφις Ιοβόλος

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails