Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Οι παράλογες απαιτήσεις των celebrities!

Είναι διάσημοι και πραγματικά έχουν περίεργα γούστα, εκτός από παράλογες απαιτήσεις. 
Παρόλα αυτά γκρινιάζουν για τους παπαράτσι που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα και δεν τους αφήνουν να λειτουργήσουν σαν πραγματικοί άνθρωποι. Φαίνεται τελικά πως η δόξα κάνει τους ανθρώπους παράλογους και θεότρελους, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Katy Perry

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν επιτρέπεται να της μιλήσει όση ώρα οδηγεί, αλλά φυσικά και ούτε να τη δει από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της το κάθε καμαρίνι πρέπει να είναι στολισμένο με ροζ ή κρεμ λινά υφάσματα, όπως επίσης και να είναι γεμάτο λουλούδια. Δεν τις αρέσουν όμως οι ορχιδέες, αλλά ούτε και τα γαρύφαλλα.

Barbra Streisand
Σε ένα ταξίδι της στο Λονδίνο εκτός του ότι έκλεισε δύο ξενοδοχεία με το όνομα της, ήθελε ροδοπέταλα στη τουαλέτα, ροδακινί χρώμα χαρτί υγείας ώστε να ταιριάζει με την επιδερμίδα της, αλλά και 120 πετσέτες μπάνιου. Τι χρώμα; Φυσικά ροδακινί.

Christina Aguilera
Κατά την παραλαβή αλλά και την επιστροφή της στο αεροδρόμιο θέλει μια συνοδεία αστυνομικών, γιατί απλώς δεν της αρέσει να μπλέκει στην κίνηση.

Mariah Carey
Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με ένα καπάκι τουαλέτας όπου έχει κάτσει άλλος πριν, γι” αυτό και ζητά από τα ξενοδοχεία που μένει κατά καιρούς, να της το αλλάζουν. Έχει τα δικά της λευκά είδη αλλά θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα συγκεκριμένο είδος μεταλλικού νερού ώστε να απολαμβάνει αυτή, αλλά και ο σκύλος της, το μπάνιο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το θελήσει.

Eminem
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από έναν μασέρ, ένα play station, ένα στεφάνι μπάσκετ, ένα πινγκ-πονγκ και φυσικά πολλά μα πολλά φαγητά από διαφορετικά fast food.

Justin Timberlake
Όχι, δεν είναι καθόλου παράλογη απαίτηση το ότι ο Justin ζητά να του καθαρίζουν κάθε δύο ώρες τα πόμολα που ίσως χρειαστεί να αγγίξει.

Jennifer Lopez
Ο καφές της πρέπει να ανακατεύεται μόνο αριστερόστροφα και φυσικά το καμαρίνι της πρέπει να είναι «ντυμένο» στα λευκά, με λευκά τριαντάφυλλα αλλά και κεριά.

Prince

Ή είναι πρίγκιπας ή δεν είναι! Γι αυτό και θέλει οτιδήποτε υπάρχει στο καμαρίνι του να καθαρίζεται σχολαστικά και στη συνέχεια να τυλίγεται σε δώρο γιατί απλώς θέλει να χαρεί σαν παιδί που ανοίγει δώρα.

Britney Spears
Φυσικά και δεν θέλει να δέχεται κλήσεις στο ξενοδοχείο όπου μένει, αλλά αν τολμήσεις να μην έχεις junk food για να φάει, καταστράφηκες. Επιπλέον, το κινητό σου πρέπει να είναι στο αθόρυβο γιατί αν δεν είναι, θα πρέπει να πληρώσεις 5000 δολάρια πρόστιμο. Γιατί μπορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails