Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Hack στο επίσημο site του Blu-ray

Η μάχη ανάμεσα στα στρατόπεδα Blu-ray και HD DVD έχει ανάψει για τα καλά και οι επιθέσεις δίνουν και παίρνουν καθημερινώς. Μια διαφορετική νότα ήρθε να δώσει και μια επίθεση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο site blu-raydisc.com, το οποίο υποστηρίζει το νέο format της Sony.

Οι επισκέπτες του για αρκετές ώρες μεταφέρονταν αυτόματα στο αντίστοιχο site που υποστηρίζει την πλευρά του HD DVD, ενώ αργά το απόγευμα το πρόβλημα διορθώθηκε και το site «κατέβηκε».

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρχε καμία επίσημη τοποθέτηση από τις δύο πλευρές, ωστόσο μένει να δούμε αν θα αποδειχτεί ποτέ στο μέλλον ότι η εν λόγω πράξη ήρθε... κατόπιν παραγγελίας ή μετά από προσωπική βούληση ενός hacker που υποστηρίζει την πλευρά της Toshiba.

Πηγή: Cosmo.gr

Διαβάστε περισσότερα "Hack στο επίσημο site του Blu-ray"

Η βιομηχανία του πορνό στηρίζει το HD DVD

Διαβάστε περισσότερα "Η βιομηχανία του πορνό στηρίζει το HD DVD"

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Το Scrable έξω από την οικογένεια του facebook

Το παιχνίδι scrable στη διαδικτυακή σελίδα του το facebook, πρόκειται να διαγραφεί μετά από απαίτηση των εταιρειών-δημιουργών του, Hasbro και Mattel.

Περίπου 560.000 χρήστες του facebook, που επισκέπτονταν το site, παίζοντας φανατικά scrable, φαίνονται τώρα ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την απαίτηση των δύο παιχνιδοβιομηχανιών.

Διαβάστε περισσότερα "Το Scrable έξω από την οικογένεια του facebook"

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Μουσείο θα γίνει το πατρικό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά

Διαβάστε περισσότερα "Μουσείο θα γίνει το πατρικό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά"

H Intel εγκαταλείπει το πρόγραμμα του «φορητού των 100 δολαρίων»

Διαβάστε περισσότερα "H Intel εγκαταλείπει το πρόγραμμα του «φορητού των 100 δολαρίων»"

Προς την πλευρά του Blu-ray κλίνει ο ανταγωνισμός για τα DVD νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα "Προς την πλευρά του Blu-ray κλίνει ο ανταγωνισμός για τα DVD νέας γενιάς"

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Το χιούμορ του σιόρ Ανδρέα Λασκαράτου...

Ο διάσημος Κεφαλονίτης συγγραφέας Ανδρέας Λασκαράτος, γνήσιο τέκνο του Ληξουρίου, εκτός από το χιούμορ του, διέθετε και κοφτερή πένα. Πένα, η οποία μέσω του "ΛΥΧΝΟΥ", ενός σατυρικού περιοδικού δεν άφηνε σε ησυχία τους ισχυρούς. Διαβάστε μερικά πραγματικά περιστάτικά, αρκετά απολαυστικά:

Κάποιο απόγιομα, κάνοντας την περαντζάδα του ο Ανδρέας Λασκαράτος στο Ληξούρι, πέρασε κάτω από το σπίτι του σιορ Γερασιμάκη, φανατικού εχθρού του, μια και ο ποιητής τον είχε βάλει πόστα πολλές φορές με τις Λυχνιές του (άρθρα στην εφημερίδα του «Ο Λύχνος»). Θέλοντας λοιπό ο σιορ Γερασιμάκης να πάρει το αίμα του πίσω κογιονάροντας το σιορ Αντρέα του πέταξε δυο κέρατα. Ο σιορ Αντρέας, χωρίς να τα χάσει, του απάντησε: «Ε! σιορ Γερασιμάκη, πρόσεχε ωρέ ότα χτενίζεσαι!»

Ο σιορ Αντρέας Λασκαράτος είχε ένα σέμπρο στα φέουδά του, το Μπάμπη. Ο Μπάμπης πήαινε στο Αργοστόλι για να πουλήσει ό,τι έβγανε το χτήμα. Ένα πρωΐ το λοιπό, εκεί που περίμενε τη βεζίνα για να γυρίσει στο Ληξούρι, βλέπει να περνάει ο σιορ Παναγάκης, άλλο θύμα του Λύχνου και του σιορ Αντρέα. Μόλις βλέπει ο Παναγάκης το Μπάμπη κοντοσταματάει και του λέει:
«Μπάμπη, πας για το Ληξούρι;»
«Ναίσκε σιορ Παναγάκη μου».
«Θα μου κάμεις ωρέ ένα θέλημα;»
«Μετά χαράς, ορίστε».
«Εκεί που θα πας, θέλω να δώκεις στον αφέντη σου ένα φάσκελο ξεμυτιστό».
«Δε μου λες σιορ Παναγάκη, άμα δεν έβρω το σιορ Αντρέα, να στο φέρω πίσω;»

Κάποιος φανατικός εχθρός του Λασκαράτου, θέλοντας να τον κογιονάρει, επήε κι αγόρασε ένα κουτί γλυκά να του τα κάμει δώρο. Αντί όμως για τα γλυκά, έστειλε στο σιορ Αντρέα το κουτί γεμάτο ακαθαρσίες. Ο σιορ Αντρέας χωρίς και πάλι να τα χάσει του έστειλε μια ωραιότατη ανθοδέσμη από τον κήπο του και μια κάρτα που έγραφε: «Ό,τι έχει ο καθένας, χαρίζει».
Διαβάστε περισσότερα "Το χιούμορ του σιόρ Ανδρέα Λασκαράτου..."

Έχετε ψάξει το όνομά σας στο Google;

Οι περισσότεροι Αμερικανοί χρήστες του Internet εισάγουν στο Google το όνομά τους για να δουν τα αποτελέσματα που θα βγάλει η μηχανή αναζήτησης, ενώ κάποιοι από αυτούς ψάχνουν και τα ονόματα των φίλων, συναδέλφων και άλλων αγαπημένων τους προσώπων. Σύμφωνα με την έρευνα, το 47% των χρηστών έχουν χρησιμοποιήσει το Google για να δουν ποια προσωπικά τους στοιχεία υπάρχουν στο Internet.

Το ποσοστό αυτό είναι πάνω από το διπλάσιο από αυτό που έδειξε αντίστοιχη έρευνα του 2002. Το 60% των ερωτηθέντων, πάντως, δήλωσαν ότι δεν ανησυχούν για τα προσωπικά τους δεδομένα που υπάρχουν στα διάφορα sites, αν και αρκετοί είπαν ότι θα ήθελαν να ξέρουν πώς αυτά χρησιμοποιούνται.

Πηγή: PC Magazine.gr
Διαβάστε περισσότερα "Έχετε ψάξει το όνομά σας στο Google;"

«Οικολογικά διόδια» στην κυκλοφορία των οχημάτων στο Μιλάνο

Διαβάστε περισσότερα "«Οικολογικά διόδια» στην κυκλοφορία των οχημάτων στο Μιλάνο"

Τέλος εποχής για τον θρυλικό Netscape Navigator!

Διαβάστε περισσότερα "Τέλος εποχής για τον θρυλικό Netscape Navigator!"

«Καλή χρονιά» με περισσότερα από 58.000.000 sms ευχήθηκαν φέτος οι Έλληνες

Διαβάστε περισσότερα "«Καλή χρονιά» με περισσότερα από 58.000.000 sms ευχήθηκαν φέτος οι Έλληνες"

Σπάει τα ρεκόρ το Amazon

Όπως κάθε επιχείρηση, έτσι και το γνωστό Amazon έχει γνωρίσει περιόδους με εντυπωσιακά κέρδη, αλλά και περιόδους με οικονομικές δυσκολίες. Η φετινή εορταστική περίοδος, πάντως, ήταν η καλύτερη από ποτέ, με τις πωλήσεις να φτάνουν σε επίπεδα ρεκόρ. Ανάμεσα στα εντυπωσιακά νούμερα, αυτό που ξεχώρισε δεν ήταν άλλο από τις πωλήσεις του Wii. Σύμφωνα λοιπόν με τους υπεύθυνους της εταιρείας, τα Wii έγιναν πραγματικά ανάρπαστα καθώς το Amazon πουλούσε ένα Wii κάθε 17 δευτερόλεπτα.

Η καλύτερη μέρα σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν η 10η Δεκεμβρίου, με το Amazon να δέχεται παραγγελίες για 5,4 εκατομμύρια αντικείμενα, ή αλλιώς 62,5 αντικείμενα το δευτερόλεπτο. Συνολικά το Amazon απέστειλε πακέτα σε πελάτες σε 200 χώρες, ενώ έφτασε να διεκπεραιώσει μέχρι και 3,9 εκατομμύρια παραγγελίες σε αυτήν τη μέρα.

Πηγή: Pc Magazine.gr
Διαβάστε περισσότερα "Σπάει τα ρεκόρ το Amazon"

Ιατρικοί μύθοι που πιστεύουν ακόμη και μερικοί Ιατροί

Διαβάστε περισσότερα "Ιατρικοί μύθοι που πιστεύουν ακόμη και μερικοί Ιατροί"
Related Posts with Thumbnails